2013-01-25 22:16:29• hírek • Horoszkóp.hu

Napi horoszkóp: Rák - Jó lesz a hangulatod

Napi horoszkóp január 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A délelőttöd elég lassú, és vontatott lesz, de délutánra felpörögsz te is, és az események is. Elemedben leszel. Számodra az aktivitás, és a mozgás nélkülözhetetlen. Az önismeret ezért is fontos. Vagyis, hogy tudd magadról, ha egy helyben kell ülnöd, vagy hosszabban várakoznod, vagy monoton munkát végezned, akkor a felgyülemlett feszültséget mozgással, sporttal kell levezetned.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne feledkezz meg a családodról! Olyan könnyű belesodródni a mókuskerékbe, és olyan nehéz észre venni, hogy pont azokra nem jut idő, akik a legfontosabbak. Ezt csak a tudatossággal, és figyelemmel lehet kivédeni. Nem baj, ha olykor elbillen a mérleg valamelyik irányba. De minél előbb vissza kell állnia az egyensúlynak, máskülönben kicsúszik az irányítás a kezedből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Vigyázz a „nyelvedre”! Délelőtt még nem lesz semmi zűr, de délután bajba keveredhetsz, ha a szád gyorsabban jár, mint az eszed. Itt az ideje végre, hogy megtanulj bölcsen hallgatni. A fokozat úgy néz ki, hogy először megtanultál beszélni, aztán okosan beszélni, és most bölcsen hallgatni. Lehet, hogy neked ezt utóbbi a legnehezebb. Nem baj, csak tudj róla!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nap közben egész jó lesz a hangulatod. Aztán este felé egyre erősebb feszültséget érzékelhetsz. Ez már a holnap hajnali telihold hatása. Ne idegeskedj! Tudd, hogy ez egy múló állapot! Jobban jársz, ha minél előbb ágyba kerülsz, és megnézel egy jó filmet. Lényeges, hogy ne legyen szomorú, lehangoló! Válassz valami szép, romantikus történetet, vagy természet filmet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Akkor jársz a legjobban, ha minden jelentősebb ügyedet délutánra időzíted. De ne nyúljon bele az estébe egyik sem. Ugyanis este már a holnap hajnali telihold hatása érződik, amitől egyre ingerültebb lehetsz. Jól teszed, ha nem nyújtod el az esti dolgaidat, hanem mielőbb ágyba kerülsz, és másnap jó sokáig alszol. Így átaludhatod a legfeszültebb teliholdas órákat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jó lenne, ha megfogadnád a párod és/vagy a barátaid tanácsát. Ne utasítsd el kapásból! Gondolkodj el azon, hogy miért mondják azt, amit mondanak! Biztosan a javadat akarják, és biztosan látnak valamit, amit te valószínűleg nem. Ha kellően nyitott vagy, akkor megvilágosodásszerű felismerésed is lehet. Ez nagyot lendíthet bármelyik ügyeden, ami elakadt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Délelőtt a munkádra, délután az álmaidra figyelj! „Megvan az ideje a vetésnek, és megvan az aratásnak.” Ha mindig azt csinálod, amire a legalkalmasabb az idő, akkor mindig sikeres, elégedett, és boldog leszel. Legyél ma minden percben tudatos, és vedd észre a jeleket! Ezek segítenek, hogy mindig ott legyél, és azt tegyél, amit kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vigyázz, mert ma okosan kell beosztanod az idődet, és jól kell időzítened a dolgaidat! Délelőtt még jó formában, és kitűnő hangulatban leszel. De délutántól egyre fokozódó ingerültséget érzékelhetsz magadban, és körülötted. Ez a holnap hajnali telihold hatása már. Ne aggódj, mert nem tart sokáig! De ne is engedd bele magad! Maradj józan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Míg a nap első felében csak lézengeni fogsz, később végre magadra találsz. Ismét tele leszel energiával, és tettvággyal. Okosan hasznosítsd ezt! Kár lenne olyasmire pazarolnod, ami nem visz előre. Válogasd meg, hogy ki, ill. mi mellé állsz! Nem baj, ha jótékonykodsz, de ne feledd, hogy nem fogja senki sem „a te szekeredet tologatni”!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Délelőtt legyél mindenkivel figyelmes, és türelmes! Sokan vannak körülötted, akik bármit megtennének, hogy valaki észre vegye őket. Emiatt sokszor provokatívan, irritálóan viselkednek. Láss át a „szitán”! Este ne maradj fenn túl sokáig, mert a holnap hajnali telihold elkezdi éreztetni a hatását, és nehéz lesz később elaludni. „Feküdj a tyúkokkal!”

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ne lepődj meg, ha ma többen is felköszöntenek a születésnapod kapcsán! Fogadd örömmel, és vedd végre észre, hogy milyen sokan szeretnek! Tudd, hogy ezt se, ahogy soha semmit se kapsz érdemtelenül. „Szegényebb, és színtelenebb lenne a világ nélküled.” Mosolyogj, és mindenki jobban lesz körülötted!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ez egy meglehetősen mozgalmas napnak ígérkezik. Reggel tele leszel életkedvvel, és jó ötletekkel. Délután a mozgásigényed lesz hatalmas. Menj sportolni, vagy takaríts! Vezesd le valahogyan a benned lévő energiákat! Mert estére egyre nőni fog a feszültség belül. Ha nem sikerül produktívan megoldanod, akkor ellened fordulhat, és az egészséged károsodhat.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: